20 de ani de comunitate geospațială

Ediție aniversară


26 - 28 iunie
Hotel Kronwell, Brașov


Descoperă ediția 2024

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


EDIȚIA 2024

20 de ani de dialog și colaborare

În cadrul celei de-a 20-a ediții a conferinței, ne propunem să aruncăm o privire retrospectivă asupra momentelor definitorii și a inițiativelor de pionierat care au marcat evoluția soluțiilor geospațiale în România.

Vom analiza evoluțiile semnificative în tehnologie, ajustările legislative și transformările culturale ce au contribuit la conturarea peisajului actual. Pionierii și inovatorii celor două decade vor împărtăși experiențe valoroase și lecții cheie extrase, construind astfel perspectiva și înțelegerea necesare pentru a naviga cu înțelepciune provocările viitoare.

Privire către viitor

În ziua a doua conferința va explora tendințele emergente și traiectoriile anticipate ale tehnologiilor geospațiale, pentru a vedea cum vor influența acestea așteptările societății față de serviciile publice.

Vom dedica o atenție specială analizei modului în care inovațiile în domeniul geospațial pot adresa cerințele în schimbare ale cetățenilor și cum pot facilita o mai bună gestiune a resurselor, infrastructurii și teritoriilor.

parallax background

Format aniversar extins

Ediția jubiliară promite să fie o experiență de neuitat pentru toți participanții, cu momente speciale și activități diferite față de alți ani. 

Programul se va extinde cu o zi în plus față de formatul tradițional, oferind astfel oportunitatea de a organiza un moment deosebit: aducerea unui tribut pionierilor care au definit ultimele două decenii în industria geospațială, și care, prin viziunea și dedicarea lor, au contribuit semnificativ la progresul acestui domeniu. Sărbătorirea nu s-ar putea încheia fără o petrecere aniversară, unde artiști renumiți, lideri de opinie și inovatori se vor reuni pentru o seară de relaxare. 

Partenerii ediției 2024