Te asteptăm la ediția jubileu

Conferința anuală Lumea Geospațială 2024


26 - 28 iunie
Hotel Kronwell, Brașov


Descoperă ediția 2024
00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


CONCEPT


Lumea Geospațială este punctul de întâlnire esențial pentru experții și profesioniștii din instituții și companii publice care, prin viziunea și energia lor, generează noi standarde și bune practici în gestiunea unitară a teritoriilor și infrastructurilor.

Instituțiile și companiile care furnizează servicii publice au impact direct asupra calității vieții noastre, iar calitatea cooperării geospațiale dintre acestea reflectă nivelul de maturitate instituțional la fiecare nivel, local și național.

OBIECTIV


Obiectivul nostru pe termen lung este să transformăm conceptele de integrare și interoperabilitate în realități operaționale, prin oferirea unei platforme de dialog tuturor celor implicați în gestiunea teritoriului.

Lumea Geospațială se dorește un ecosistem colaborativ, în care parteneriatele strategice și partajarea responsabilităților să devină pilonii centrali în atingerea obiectivelor comune de dezvoltare geospațială.

parallax background

De aproape două decenii, evenimentul nostru a jucat un rol pivotal în modelarea viitorului comunităților prin adoptarea unei perspective strategice asupra dezvoltării României.


În fiecare an, participanții la eveniment

Descoperă o comunitate vibrantă

Prin activități diverse și interactive, conferința urmărește să promoveze inovația, să stimuleze dialogul constructiv și să ofere soluții concrete la provocările societății contemporane.

parallax background

Cine participă la Lumea Geospațială?

Cei care abordează viitorul ca pe un proiect strategic, știu că acest lucru este posibil doar dacă îl gândim cu seriozitate și responsabilitate, împreună: decidenți la nivel național, lideri ai comunităților locale, specialiști, experți, și, în general, toți cei implicați în dezvoltarea de proiecte geospațiale care gestionează același teritoriu.